Skip to main content

Camperclub Losser

Enkele jaren geleden troffen de bevlogen camperaars familie Benneker uit Overdinkel en de familie Klaver uit Losser elkaar op een boerencamping in Denekamp. Dit was het begin van een hechte vriendschap waar er samen regelmatig met de camper op uit getrokken werd.

Campercub Losser - Camperplaats Skop'nboer Overdinkel

Toen de familie Benneker de plannen had opgevat om een camper overnachtingsplaats te beginnen ontstond al snel het plan om ook een camperclub op te richten met als doel informatie met elkaar te delen over bijvoorbeeld mooie plekjes en uberhaupt het camperleven waar vrijheid en blijheid voorop staat.

Begin december is de stap gemaakt naar de notaris om de vereniging Camper Club Losser op te richten. In de statuten is in beginsel een ledenaantal van maximaal 24 opgenomen. Dit heeft ermee te maken dat de thuisbasis Erve Benneker is en de locatie op dit moment het niet toelaat om qua ledenaantal groter te worden. Zondag 7 februari 2016 was de eerste bijeenkomst.

Camperplaats Skop'nboer.

De camper overnachtingsplaats Skop’nboer op Erve Benneker is inmiddels geopend en er is een mooie groene plaats ontstaan voor 25 campers.

Camperaars die op Skop'nboer komen overnachten beschikken over faciliteiten als was- en toiletruimte, electriciteit en draadloos internet.

Erve Benneker ligt in het buitengebied van Overdinkel aan de Ruhenbergerbeek. Dit zijn dan weer twee pareltjes die de Gemeente Losser op haar toeristisch revers kan steken!


Toerist Info Losser De Lutte